Bor İlçesinde Bor Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Niğde Emniyet Müdürlüğünden gelen Çevik Kuvvet Ekipleri genel asayiş uygulaması yaptı.

Haber: Selim GÖKEL

Bor Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri ve Niğde Çevik Kuvvet ekiplerinin de katılımı ile Bor İlçesinde kahvehaneler, internet kafeler, eğlence merkezleri ve umuma açık yerlerde asayiş uygulaması yapıldı.

  

Gece geç saatlere kadar ilçede bulunan Üstün Park, Kayabaşı Parkı, şehir merkezi gibi Borluların aileleri ile birlikte yoğun olarak gezdikleri yerlerin yanında, metruk binalarda kontrol edildiği, şüpheli araçların arandığı, alkol kontrolü yapıldığı görüldü. Yapılan uygulamada herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı bilgisi edinildi.

 

Bor İlçesinde,  tescilsiz modifiye motosikletler, uyuşturucu hap kullanımı, modifiye otomobillerin çoğalması ile birlikte halktan gelen  şikayetler artmıştı.Artan şikayetlerin ardından, Bor İlçe Emniyet Müdürlüğüne daha fazla polis ataması yapıldı. İlçe Emniyet Müdürü olarak da Niğde Eski Emniyet Müdürü Atalay Sönmez’in oğlu Murat Sönmez görevlendirildi.

 

BORLU EMNİYETİN UYGULAMALARINDAN MEMNUN

 

Bor İlçe Emniyet Müdürü Murat Sönmez’in göreve başlamasının ardından, Bor İlçesinde asayiş ve trafik açısından birçok yeni uygulamalar devreye konuldu. Bor Emniyet Müdürlüğü memur kadro sayısının artırılması ile birlikte yeni ekipler oluşturuldu. Halkın çoğunlukla yaşadığı yerler sürekli polis ekipleri tarafından kontrol ediliyor. Düğünlerde silah atılması, geç vakitlere kadar çalgı çalınması, modifiye araçların ve motosikletlerden oluşan gürültü kirliliği, sorumsuz gençlerin grup halinde topluma açık yerlerde nahoş hareketler yapılması gibi olumsuzluklar büyük ölçüde önlendi.

Son zamanda Bor İlçesinde uygulanan asayiş ve trafik tedbirleri vatandaşlar tarafından memnuniyet ile karşılanırken bu tür emniyet tedbirlerinin süreklilik arz etmesini istediler.  










Editör: TE Bilişim