Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü, 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde ilçe genelinde alınması gereken güvenlik tedbirleri konusunda çalışmalarına devam ediyor. 


Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü, 1 Kasım erken genel seçimin Bor'da daha huzurlu ve güven içerisinde geçmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu konuda Emniyet Müdürlüğü tarafından 1 Kasım Pazar günü yapılacak olan erken seçimlerle ilgili olarak seçimlerde görev yapacak tüm polislere seçim görevi ile bilgilendirmeler yapılarak, eğitimler verildi. 1 Kasım seçimlerinde Bor genelinde 150'ye yakın polisin görev yapacağı, ihtiyaç halinde sayının artırılabileceği öğrenildi.

Polis ekipleri, Sandık alanı dışında yeteri kadar bulunacak. Bu ekiplerin, mahalin özelliğine göre sandıkların bulunduğu yerlerde meydana gelebilecek olaylara hemen müdahale edebilecek bir mesafede görevlendirilmesine özen gösterilecek.

Seçimlerin tarafsızlığına gölge düşmemesi ve seçmenlerin hür iradesi ile oy kullanmasını engellemeye yönelik her türlü hareketin önlenmesi amacıyla sandık alanına açılan yollar Bor Emniyet Müdürlüğünce önceden kontrol edilecek. Ayrıca, art niyetli kişi veya grupların toplu olarak bir arada bulunmalarına; bunların görevlilere, siyasi parti mensuplarına, adaylara, seçmenlere ve vatandaşlara herhangi bir tehdit, baskı, şiddet ve benzeri uygulamalarına müsaade edilmeyecek.


Editör: TE Bilişim