Ülkemizde, Koronavirüs (Covid-19) tehdidinin ortaya çıktığı günden itibaren Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü, kapatılması gereken işyerlerinin tamamının kapatılmasını sağlayarak salgının görülmemesi ve yayılmaması konusunda önemli adımlar attı.

Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, başta çarşı merkezi olmak üzere, pazar yerleri ve banka önlerinde yaya devriye ve polis ekipleri görevlendirilerek, özellikle vatandaşlara sosyal mesafe ve maske takma konusunda sık sık uyarılarda bulunuldu.

POLİS ARAÇLARINDAN DUYURU YAPILIYOR

Polis araçlarının megafonundan sürekli olarak “Kıymetli vatandaşlarımız, Koronavirüs ile mücadelemiz devam ediyor Baharın gelmesi, havaların ısınması bizleri yanıltmasın. Salgın tehlikesi geçmiş değil. Evlerde kalmaya ve tedbirlere uymaya hep birlikte devam edelim.” şeklinde anonslar yapılarak uyarılarda bulunuluyor.

YASAKLARA UYMAYANLARA CEZA

Bor İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis ekiplerince, devletimizin aldığı bu tedbirlere uymayarak tüm bu uyarı ve ikazlara rağmen sosyal mesafe kurallarına dikkat etmeyen, dışarıya çıkması yasak olan 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlara gerekli idari yaptırımların uygulandığı ve bundan sonra da uygulanmaya devam edileceği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim