Bor’da taksiyle minibüsün çarpışması sonucu kazada 2 kişi yaralandı.

Haber: Ali AKBAŞ


Bor Mehmetçik Mahallesi Şehit Yılmaz Gökçen Caddesinden Şehit Hasan Tuncel Caddesi istikameti yönüne gitmekte olan 80 EE 508 plakalı taksi ile karşı şeride geçmek isteyen 38 HY 260 plakalı minibüsle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle taksi takla atarak devrildi, takside sıkışan şoför ve minibüs şoförü, olay yerine gelen 112 Acil Ekipleri, ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Ekibi ve Bor Belediyesi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.


Taksi ve minibüs şoförleri, 112 Acil Servis ekiplerince Bor Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Araçların okulların yoğun bulunduğu cadde üzerinde aşırı surat neticesi oluşan trafik kazasının olası okul çıkışı saatine denk gelmemiş olması, kaza ile birlikte büyük faciaya sebep vermemiş olması sevindirdi. Mahalle sakinleri kazaların genelde kavşaklarda yoğun olduğunu belirterek, yetkililerin bu noktalarda bu ve benzeri okul yolundaki yollarda ki kavşaklara hız düşürücü fiziksel uyarıları ve trafik lambaları konularak olası kazalara karşı tedbirlerin alınması gerektiğini dile getirerek araç sürücülerini de daha dikkatli olmaları, okul yakınlarında hızlı araç kullanmamaları yönünde uyarıda bulundular.


Yaklaşık bir saat ulaşıma kapalı kalan yol, temizlik çalışmasının ardından tekrar açıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 








Editör: TE Bilişim