Niğde' de Ak Partili Belediye Başkanlarına saldırı ve nedenleri konuşuluyor. Yeşilgölcük Belde Belediye Başkanı Hakkı Şengül saldırıya uğrayıp öldürülmesinden sonra, 2017 yılı Nisan Ayında yani yaklaşık bir yıl önce de Altunhisar İlçesi Belediye Belediye Başkanı Erdal Sarı da silahlı saldıraya uğramış ve yaralanmıştı. 

BAŞKAN SARI'YA SALDIRI NEDENİ NEDEN AÇIKLANMIYOR?

Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı'ya yapılan saldırının nedeni henüz kamuoyu ile paylaşılmadı. Her ne kadar dedikodular yoğun olsada taraflardan veya yetkili makamlardan bir açıklama gelmedi. 

DÜNKÜ SALDIRI KONUSUNDA İŞKUR'DAN AÇIKLAMA, 

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Niğde'nin Yeşilgölcük Belde Belediye Başkanı Hakkı Şengül'ü tabancayla öldüren zanlı Serkan T'nin toplum yararına programa katılmak amacıyla İŞKUR'a başvurusunun bulunmadığını bildirdi.

PEKİ BU CİNAYETİN NEDENİ NEDİR?

İŞKUR'dan yapılan yazılı açıklamada, bugün bazı basın ve yayın organlarında "Serkan T'nin Yeşilgölcük Belde Belediyesinde düzenlenecek toplum yararına programa katılmak için İŞKUR'a başvurduğu, yapılan kurada isminin çıkmadığı gerekçesiyle Şengül'e silahlı saldırı gerçekleştirdiği" haberlerinin yer aldığı hatırlatıldı.

Hayatını kaybeden Şengül'e Allah'tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı dilenen açıklamada, "Kurumumuzca yapılan incelemede Serkan T. isimli şahsın toplum yararına programa katılmak maksadıyla İŞKUR'a başvuruda bulunmadığı, dolayısıyla isminin kura çekiminde yer almadığı hususunu kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi.


 
Editör: TE Bilişim