Niğde Emniyet Müdürlüğü vatandaşların Ramazan Bayramını rahat ve huzur içerisinde geçirmesi için asayiş ve trafik yönünden gerekli tedbirleri aldı.




Niğde’de bayram tatili boyunca bin 100’e yakın polisin görev yapacağı bildirildi. Emniyet Yetkilileri, vatandaşların yoğun olduğu yerlerde, alışveriş merkezlerinde, muhtemel hırsızlık, dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşların dikkatli olmalarını, herhangi bir olumsuzluk olduğunda 155 Polis İmdada bilgi verilmesi konusunda uyardı.



SİVİL VE RESMİ BİN POLİS NİĞDE'DE  GÖREVDE OLACAK

Bayram tatili boyunca Niğde Emniyet Müdürlüğü’nde görevli ekipler vatandaşların yoğun olarak bulunduğu, alışveriş merkezleri, Yeni Çarşı, mezarlık ve cami önlerinde gerekli asayiş önlemlerini artırdı. Vatandaşın yoğun bulunduğu yerlerde olası hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı sivil ve resmi ekipler görevlendirildiği ifade edildi.


TRAFİK TEDBİRLERİ ALINDI

Emniyet Yetkilileri, trafik yönünden ise yolların kan gölüne dönmemesi için sıkı tedbirlerin alındığını duyurdu. Ramazan Bayramı tatili boyunca trafik birimlerince şehir içi ve şehir dışı kara yolu güzergâhlarında vatandaşların rahat bir yolculuk geçirmeleri için çalışacak.


Editör: TE Bilişim