Bundan yaklaşık 2 ay önce nereden geldiği belli olmayan kör kurşunla yaralanan ve 2 ay yoğun bakımda kalan Şemsi Altınok’un Pazartesi günü hayatını kaybetmesinin ardından, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat vatandaşları silah sevdasından vazgeçmeleri konusunda uyardı.



Düğün, Nişan ve sünnet gibi özel günlerin vazgeçilmezi görülen silah sevdasından biran önce vazgeçilmesi gerektiğini belirten Erat,hep beraber yaşadığımız mutlulukların, sevinçlerin evlere ateş düşürmemesi gerektiğini belirtti.


Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ‘’ Lütfen düğünlerimize,nişanlarımıza,sünnetlerimize silahsız gelelim, mutlu günümüzü acı gün yapmayalım. Giden can yerine geri gelmiyor.Ateş düştüğü yeri yakıyor.Bilindiği üzere 2 ay önce nereden geldiği belli olmayan kör kurşun, ailesi ile birlikte gezintiye çıkan, evli ve bir çocuk babası genç kardeşimiz Şemsi Altınok’u ağır yaralamıştı.Yaklaşık olarak 2 aydır yoğun bakımda olan kardeşimiz Şemsi Altınok Pazartesi günü itibari ile maalesef hayatını kaybetti.Şemsi Altınok kardeşimize Allah’tan rahmet , kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Göz göre göre kör kurşundan canlarımız yanmasın , acılar yaşanmasın. Değerli vatandaşlarımızdan özellikle ricam lütfen silah sevdasından biran önce vazgeçelim'' dedi.


Polisten Silah Uyarısı... Şemsi Altınok hayata tutunamadı...Haberimiz için Tıklayın



Editör: TE Bilişim