Niğde Emniyet müdürlüğü Narkotik Suçlarla mücadele şubesi ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında eminlik otoyol gişelerinde durdurulan şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüste Narkotik Madde Arama Köpeği Cessi ile yapılan aramalarda otobüsün bagajında muz kolisi içerisinde bulunan balıklar arasına gizlenmiş 51 kilo 950 gram esrar ele geçirildi.


Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar neticesinde şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüs Eminlik Otoyol Gişelerde durdurulmuş, Narkotik Madde Arama Köpeği Cessi ile otobüsün bagajında kontroller yapıldığı esnada 6 adet muz kolisinin üst kısmına uyuşturucu maddenin kokusunu önlemek adına balık konulduğu, balıkların altında ise 9 adet streç filmle silindir, dikdörtgen ve kare şekline getirilmiş paketler içerisinde plaka halinde 51 kilo 950 gram toz esrar maddesinin ele geçirildi. 


Olay ile ilgili S.O, M.Ş. V.Ö. ve yabancı uyruklu Ö.B. isimli şahıslar hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan başlatılan soruşturma sonucunda Ö.B. isimli şahıs adli makamlarca tutuklanırken, diğer 3 kişi mahkemece serbest bırakıldı.

Editör: TE Bilişim