Baba Oğul bankadan çektikleri 43 bin lirayı dolandırıcılara kaptırdı.


Edinilen bilgiye göre ; Geçtiğimiz gün Niğde’de bir bankadan hesaplarından  43 bin 282 lira çeken baba  R. F. (79) ve oğlu S. F. (46)  çektikleri parayı Pazar çantasına koyduktan sonra banka civarındaki bir çay bahçesinde oturdular. Kendilerine yaklaşan iki kişinin  birbirleri ile tartışıp, tartakladıkları ve olaya baba ve oğlunu dahil ettikleri, kısa zaman sonra da kimliği belirsiz bu iki kişi olay yerinden ayrıldılar.  Olayı şaşkınlıkla izleyen  baba oğul R.F. ve S.F’nin olayın ardından paranın olduğu çantanın kaybolduğunu fark etmeleri üzerine hemen polise başvurdular.

Niğde Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri  çevredeki kameralar ve verilen eşgaller neticesinde yaptığı hızlı bir çalışma sonucu baba ve oğlunun oturduğu sırada tartışma çıkaran iki kişiyi Otomobilleri ile şehir dışına çıkarken sazlıca yolu üzerinde durdurdu. 

Şüpheliler S.Y(45) , S.Ü (32) 'ün üzerinde ve otomobillerinde çalınan para çıkmadığı öğrenildi. Şüpheli sıfatı ile ifadeleri alınarak  savcılığa sevk edilen iki kişi daha sonra salıverildiler. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 




Editör: TE Bilişim