Niğde’nin Bor ilçesine sınır komşusu Konya iline bağlı ,  Zengen Kasabası Beştepeler Mevkiinde trafik kazası yapan minübüs tipi araçtaki aynı aileden on sekiz kişi yaralandı.

 

Edinilen Bilgilere Göre  ; Geçtiğimiz gün gerçekleşen kaza şöyle oldu, Memleketleri Urfa’dan, Ankara Polatlı İlçesinde bir süre önce Soğan sökümü işi için gelen aile Urfa’ya dönüş yolunda bindikleri araç, Zengen Beştepeler mevkiinde kaza yaptı. Aile Reisi R.T (55) yönetimindeki 63 Y.. ...  plakalı araç Zengen Beştepeler Mevkiinde seyir halinde iken ön lastiklerinden birini aniden patlaması sonucu sürücü hakimiyetini kaybederek yol kenarına tatla atarak yuvarlandı. Aynı aile mensubu çoğu çocuk , M.(4) ,Ş( 23),R.(14),H.(18),Ş.(13),Z.(45) ,R (3) , S. ( 8 aylık) ,Z (27), S (1) ,H.(19) ,Z.(13) ,L (5 aylık),B. (13),S. (6) ve E .T (2) kardeşler ve kuzenler  kazayı hafif yaralı olarak atlattılar.

 Yaralılar 112 Acil servis Ambulansları ile  Zengen mevkiine en yakın Hastane olan Bor devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılarak ilk tedavileri gerçekleştirildi ve müşahade altına alındı aynı kazada yaralanan araç sürücüsü ve aile resisi R.T ve bir yaralının  ise Niğde Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.   

Editör: TE Bilişim