Atasanayideki kazaların yaşandığı refüjler trafik komisyonunun aldığı karar doğrultusunda Niğde Belediyesi tarafından kapatıldı.

Son 6 yıl içerisinde 30 trafik kazasının meydana geldiği Eski Kayseri Caddesi atasanayi önündeki orta refüjlerde şimdiye kadar trafik kazası sonucu 62 vatandaşımız yaralandı. Çok sayıda kişide trafik kazası atlattı. Eski Kayseri Caddesini kullanan çok sayıda sürücü ve vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler üzerine ve oluşan kazaların nedenlerine bakıldığında ortaya çıkan geçişler trafik komisyonu kararı doğrultusunda kapatıldı.

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan Eski Kayseri yolu üzeri atasanayi orta refüj geçişlerinin kapatılması üzerine bir açıklamada bulundu.
Belediye Başkanı Rifat Özkan yaptığı açıklamada; “Eski Kayseri Yolu atasanayi mevkiinde yıllardır süregelen bir problem vardı. Gerek Trafik İl Müdürlüğüne gerekse Belediyemize yapılan yazılı ve sözlü başvurular sonucunda İl Trafik Komisyon Başkanlığınca, ‘Eski Kayseri Yolu üzerinde bulunan, kazaya sebebiyet veren orta refüjdeki araç geçiş yerlerinin kapatılması ile ilgili karar alındı’ dedi.

Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Son 6 yılda 30 maddi hasarlı kaza yaşanmış bunun sonucunda 62 vatandaşımız yaralanmıştır. İl Trafik Komisyonu Başkanlığının aldığı karar üzerine kapatılan geçişlerimizle kazaların önüne büyük ölçüde geçileceğine inanıyoruz” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim