Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt,Niğde Mahalle muhtarları ile düzenlediği toplantıda istişare yaparak Niğde'nin sorunları üzerinde konuşma gerçekleştirdi.


İstişare toplantısına Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Asayiş Şube Müdürü Murat Çimen, Toplum Destekli Şube Müdürü Mümtaz Aycan, Çocuk Şube Müdürü Adem Çolak, Trafik Şube Müdürü Mustafa Ayancı ve mahalle muhtarları katıldı.

Soruları cevaplayan Ali Kemal Kurt,özellikle madde bağıllı gençler hakkında ve Niğde'de çocuk sorunlarının arttığını belirtti.

Kurt,madde bağımlısı çocukları öncelikle tedavi edildikten sonra hayata kazandırmak için mücadele edeceklerini ifade etti.

Müdür Kurt yaptığı konuşmasında, "Madde bağımlılı çocukların hayata kazandırılması gerektiğini ,motorsiklet satan bayilerin plakasız motor sattıklarında haklarında işlem yapılacak ve ceza kesilecektik . Sevgi Evlerinde ki çocukların tek sorunu ise sevgisizliktir,bundan sonra mahalle arasında düğün yapılmasına ve sokaklarda düğün,nişan ve sünnet gibi faliyetlerine artık izin vermeyeceğiz.Havai fişet kullanımını ise belgesi olmayan kişilerin havai fişek atmaları artık yasaktır belgesi olan kişiler sadece havai fişek atabilecektir'dedi.

Toplantı soru cevap şeklinde devam ettikten sonra sona erdi.

Editör: TE Bilişim