Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'ı ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Köroğlu Kıraç ile birlikte Başkan Sıtkı Erat’a ziyareti iade de bulundu.

 

Bor’un Niğde’nin en huzurlu bölgelerinden biri olduğuna dikkat çeken Uludağ, “Sorunları yerel yöneticilerle birlikte çözeceklerini belirtti. İl Emniyet Müdür Yardımcımız Sayın Köroğlu Kıraç Bey’i daha önce şehrimizde İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde ki güzel hizmetlerinden dolayı tanıyor ve Bor’da ki çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.


Bor ilçesinin memleketin şirin güzel sakin bir ilçelerinden olduğuna dikkati çeken İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, emniyet olarak vatandaşların huzur ve güvenliği için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

 

Park ve Motosiklet Sorununa çözüm


Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bor ve Niğde’nin huzuru için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını kaydetti.


Bor’un trafik ve ulaşım sorunlarına da dikkati çeken Erat, Bor şehrine, Niğde istikametinden geliş yönünde Karayolları Müdürlüğümüzce yeni yapılmakta olan çevre yollarında ve Bor girişinde kentin ulaşımında havaların ısınmasıyla birlikte trafiğin yoğunlaşmakta olduğu, bu noktalarda araçların trafik kontrolünü sağlama anlamın da uygulanmakta olan tedbirlere devam edilmesi ve özellikle genç motosiklet sürücüsü vatandaşların aşırı hızla araç sürülmesinin önüne geçilecek olan kontrolünün sağlanmasına devam edilmesi, kent merkezinde ana cadde üzerinde taşıtların park edilerek, trafiğin olumsuz yönde etkilenmelerini giderici çalışmaların devamı ile trafik sorunun giderilmesi gerekliliğini dile getirerek görevinizde başarılar dilerim” dedi..



Editör: TE Bilişim