Niğde merkeze bağlı Ağçaşar köyünde 9 Aralık 2019 tarihinde iki aile arasında çıkan arazi kavgasında ağır yaralı olarak kaldırıldığı Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde hayatını kaybetti. arazi kavgasında ölü sayısı 2’ye yükseldi.

Niğde’nin Ağaçaşar kasabasında iki aile arasında çıkan tartışma sonrasında tartışmanın büyümesi neticesinde ağır yaralanan 37 yaşındaki Atilla Yolalan kaldırıldığı Nevşehir Devlet hastanesinde hayatını kaybetmişti. Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve araştırma hastanesinde tedavi gören Zarife Gök ise olaydan yaklaşık 12 gün sonra hayatını kaybetti.

Olay 9 Aralık Pazartasi günü Merkeze bağlı Ağçaşar köyünde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle silahlı kavga çıktı. Kavgada mermilerin hedefi olan Zarife Gök (20), İ. G., (47), Atila Yolalan ve M. Y. (34) yaralandı. Atila Yolalan, kaldırıldığı Nevşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Tedavileri devam eden yaralılardan Zarife Gök ise olaydan 8 gün sonra tedavi gördüğü Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma hastanesinde hayatını kaybetti. olayda ölü sayısı 2’ye yükseldi.

Editör: TE Bilişim