Niğde- Ulukışla-Çiftehan bölgesinde (2), Adana-Pozantı bölgesinde (4) ve Adana- Karaisalı bölgesinde (2) olmak üzere toplam (8) ayrı tren yolundan kablo hırsızlığıyla ilgili İl Jandarma ekiplerince yapılan operasyonda kablo hırsızları yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

Niğde İl Jandarma ekipleri tarafından Niğde- Ulukışla-Çiftehan, Adana-Pozantı bölgesinde ve Adana- Karaisalı bölgesi olmak üzere 8 ayrı tren yolundan kablo hırsızlığı yapan Y.Y., M.Y. ve S.Ö. yakalanarak gözaltına alınırken şahısların çaldıkları kablolar ise ormanın içine gizlenmiş halde bulundu. Jandarma ekipleri araç içerisinde yaptıkları aramalarda ise aracın bagaj kısmında bir adet pense ve bir adet keski aleti ele geçirildi. Yakalanan kablo hırsızları çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Niğde E Tipi Kapalı cezaevine gönderildi.

Şahısların yapılan sorgulamalarında; son bir hafta içerisinde Niğde- Ulukışla-Çiftehan bölgesinde (2), Adana-Pozantı bölgesinde (4) ve Adana- Karaisalı bölgesinde (2) olmak üzere toplam (8) ayrı tren yolundan kablo hırsızlığı olayı aydınlatıldı.




 
Editör: TE Bilişim