Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (TASAM) tarafından verilen Stratejik Vizyon Ödülleri’ sahiplerini buldu. TASAM tarafından, Stratejik Vizyon Sahibi Devlet Adamı, Siyasetçi, Bürokrat, Bilim İnsanı, Kurum, İş Adamı, Sanatçı ve Gazeteci-Yazar olmak üzere sekiz kategoride ödül veriliyor.

TASAM, Millî Savunma ve Güvenlik Enstitüsü ile Nişantaşı Üniversitesi tarafından 01-03 Kasım 2017 tarihleri arasında “3. İstanbul Güvenlik Zirvesi” düzenlendi. Zirveye Türkiye’den Milli Savunma ve İçişleri Bakanı olmak üzere çok sayıda siyasetçi, uzman ve bürokrat katıldı.
Konferansa yurtdışından
başbakan yardımcısı (2), bakan (11), genelkurmay başkanı (1), büyükelçi (4), ve Katardan (40) kişilik askeri ve uzman bir heyeti olmak üzere çok sayıda katılımcı iştirak etti.

Ak Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’na TASAM tarafından “Stratejik Vizyon Sahibi Siyasetçi” kategorisinde ödülü verildi. Bu yıl yurt dışından “Stratejik Vizyon Ödüllerini” Katar Savunma Bakanı  ve Uganda Devlet Başkanı aldı.
“Stratejik Vizyon Sahibi Siyasetçi” ödülünü, Milli Savunma Eski Bakanı Sayın Vecdi Gönül’den alan Ak Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Kavaklıoğlu yapmış olduğu teşekkür konuşmasında, “Bu ödülü layık gören başta TASAM Başkanı olmak üzere değerli üyelere, Sayın Bakanımız Vecdi Gönül’e, danışmanlara, uzmanlara ve çalışanlara teşekkürlerini iletiyorum” dedi.  
 
 
Editör: TE Bilişim