TÜVTÜRK’ün Türkiye genelinde sadece randevu ile araç kabul eden muayene istasyonlarına 30 Kasım tarihinden itibaren Niğde’deki gezici araç muayene istasyonu da dâhil oluyor. Araç sahipleri, Niğde Gezici Araç Muayene İstasyonu için www.tuvturk.com.trveya 0850 222 88 88 numaralı çağrı merkezinden randevu alabilecek


TÜVTÜRK, araç muayene hizmetine erişimi kolaylaştıran ve araç sahiplerinin memnuniyetini artıran uygulamalarına devam ediyor. Türkiye genelinde sabit istasyonlarda uygulanan randevulu araç muayene hizmeti, artık gezici araç muayene istasyonları için de uygulanmaya başlandı. Bu kapsamda, Niğde’de bulunan gezici araç muayene istasyonu da 30 Kasım’dan itibaren sadece randevu ile hizmet veriyor olacak.


TÜVTÜRK’ten yapılan açıklamada, sadece randevuyla hizmet veren sabit istasyonlarda muayene taleplerinin gün içinde eşit şekilde dağıldığı ve araç sahiplerinin istasyonlarda daha az beklediği belirtildi. Gezici istasyonlarda da hayata geçirilecek bu sistem ile müşteri memnuniyetinde de artış sağlanmasının hedeflendiği ifade edildi.

Araç sahipleri, gezici araç muayene istasyonlarında araçlarının muayenelerinin yanında, egzoz emisyon ölçümü hizmetini de alabiliyor.


Randevular ücretsiz

Randevu almak isteyenler www.tuvturk.com.tr adresinden ücretsiz olarak istasyon yoğunluğuna göre talep ettikleri gün ve saat aralığı için randevularını alabiliyor. Ayrıca randevular, 0850 222 88 88 numaralı TÜVTÜRK Çağrı Merkezi’nden veya sabit istasyonlardaki kiosklardan da ücretsiz alınabilmekte. Araç sahipleri, gezici araç muayene istasyonlarının programına TÜVTÜRK internet sitesinden de ulaşabiliyor.

Editör: TE Bilişim