İlçe, belde, köy ve mahalle ziyaretleri kapsamında Altunhisar İlçesine bağlı Yakacık Köyünü ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek, köy sakinleri ile gerçekleştirilen toplantının ardından yine Altunhisar’a bağlı köy ve mahalle muhtarları ile buluştu.

İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve ilgili kurum müdürleri ile gerçekleştirdiği ziyaretlerinin ilkini Altunhisar’a bağlı Yakacık Köyüne gerçekleştiren Vali Yılmaz Şimşek, Altunhisar Kaymakam Vekili Adnan Doğan, Altunhisar Belediye Başkanı Vedat Kirazcı ve köy sakinleri tarafından karşılandı.

Yakacık köyü sakinleri ile tarım, ulaşım, elektrik, içme ve sulama suyu ile sağlık ve eğitim gibi konuların görüşüldüğü bir toplantı gerçekleştiren Vali Yılmaz Şimşek, daha sonra Şehidimiz Aşir Keskin ile Şehidimiz Yusuf Al‘ın Yakacık’ta ikamet eden ailelerini ziyaret etti.

Yakacık köyündeki ziyaret ve incelemelerinin ardından Altunhisar’da köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Vali Şimşek, düzenlenen toplantıda muhtarlar tarafından kendisine iletilen sorun, görüş ve önerileri dinledi. Sorunların ivedi bir şekilde çözülmesi konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat veren Vali Yılmaz Şimşek daha sonra Altunhisar Belediye Başkanı Vedat Kirazcı’yı makamında ziyaret etti.

Belediye ziyaretinin ardından Altunhisar Devlet Hastanesine giderek Hastanede muayene olan vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Yılmaz Şimşek, burada yaptığı incelemelerinin ardından İl Sağlık Müdürü Ertan Değirmencioğlu’ndan yapılan çalışmalar ve hastanenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Editör: TE Bilişim