Niğde’nin Altunhisar ilçesi işadamlarından Neşet Doygun’un yatırımlarıyla yapılan ve Kurucu Müdürlüğünü Kahraman Doygun’un yaptığı Bor Özel Güven Engelli Bakım Merkezi -2 hizmete girdi.
Altunhisar İlçesinde hizmet veren Özel Güven Engelli Bakım Merkezi’nin ardından, Niğde’nin Bor İlçesine Altunhisar İlçesi işadamlarından Neşet Doygun’un yatırımları ile kurulan ve Kurucu Müdürlüğünü Kahraman Doygun’un yaptığı 300 yatak kapasiteli Özel Güven Engelli Bakım Merkezi hizmet vermeye başladı.
Özel Güven Engelli Bakım Merkezi Niğde’nin Altunhisar ve Bor ilçelerinde iki ayrı kuruluş binasında engellilerimize sağlıklı bir ortamda şefkatli, modern ve profesyonel bir hizmet sunuyor.
Modern ve örnek binasında hizmet veren bakım merkezi bakıma ihtiyaç duyan özel insanlar için 24 saat hizmet veriyor.   Sosyal Hizmet uzmanları, Psikologlar, sağlık personelleri,  sertifikalı bakım elemanları ve yaşlı bakım teknikerleri ile psiko sosyal destek, sağlık, bakım ve temizlik hizmetleri ile Özel Güven Engelli Bakım Merkezi -2 Altunhisar ilçesinin ardından Niğde’de de bir ilki gerçekleştiriyor.
Açılan bakım merkezi hakkında bilgi veren Özel Güven Engelli Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Kahraman Doygun, Niğde’de ihtiyaç olan bir bakım merkezini Altunhisar ilçemizin ardından Bor ilçemizde hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz dedi.
MODERN BAKIM HİZMETİ
Özel Güven Engelli Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Kahraman Doygun, Altunhisar ilçesinin ardından Bor ilçesinde 300 yatak kapasiteli bakım merkezinin hizmete başladığını belirterek, “Altunhisar’da hizmet veren 102 kapasiteli bakım merkezimizin kapasitesinin dolması üzerine, Bor ilçemizde 300 yataklı Özel Güven Engelli Bakım Merkezimizi hizmete sunduk. Engellilerimize en son teknolojileri kullanarak, modern bir bakım hizmeti sunuyoruz. Sosyal Hizmet Uzmanlarımız, Psikologlarımız, sağlık personellerimiz ve sertifikalı bakım elemanlarımız ile engellilerimizi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün onayı ile merkezimize kabul ediyoruz.” dedi.
İSTİHDAMA VE EKONOMİYE KATKI SAĞLAYACAĞIZ
Altunhisar ilçesinin ardından Bor ilçesinde hizmete sundukları Özel Güven Engelli Bakım Merkezi’nin ayrıca ekonomiye ve istihdama katkı sağlayacağını belirten Kurucu Müdür Kahraman Doygun, “Merkezimizde en az 150 personel istihdam ederek ülke ekonomisine ve istihdama katkı sağlayacağımız için mutluyuz” dedi.
7 GÜN 24 SAAT HİZMET VERİLECEK
Özel Güven Engelli Bakım Merkezi’nin Altunhisar ve Bor ilçelerinde iki ayrı kuruluş binasında engellilere sağlıklı bir ortamda şefkatli, modern ve profesyonel bir hizmet sunduğunu belirten Kurucu Müdür Kahraman Doygun, “Merkezlerimiz sıfır yaş ve üzeri üst yaş sınırı olmaksızın, bedensel, zihinsel ve ruhsal kadın-erkek engellilere ve tüm Alzheimer, Parkinson, Demans gibi yaşlılığa bağlı olarak bedensel faaliyetlerini yerine getiremeyen bakıma muhtaç bireylere, 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Kuruluşumuzda bakıma muhtaç engelli bireylere ücretsiz bakım hizmeti verilmektedir” dedi.
 
Editör: TE Bilişim