Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Öğretmen Buluşmaları” toplantısı Altunhisar ilçesinde gerçekleştirildi.


Altunhisar ilçesindeki idareci ve öğretmenlerle bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci,  Altunhisar’da eğitim öğretim için çaba gösteren eğitim önderlerine teşekkür etti.


Milli Eğitim Müdürü Ekinci,  öğretmenler ile bir araya gelmek ve sorunlara yerinde çözüm üretebilmek için öğretmen buluşmaları programını düzenlediklerini dile getirerek, “Öğretmen buluşmaları programı ile hem öğretmenlerimizle bir araya geliyoruz hem de sizlerin sorun ve önerilerini yerinde dinlemiş oluyoruz. Altunhisar ilçemizde öğretmen kadrosuna baktığımızda genç ve dinamik olduklarını görebiliyoruz. Bu kadro ile Altunhisar ilçemizde eğitim adına bir çok işi başarabilecek bir güce sahipsiniz “ dedi.


Eğitimde en büyük faktörün öğretmen olduğunu vurgulayan Ekinci, “Başarının anahtarı siz öğretmenlerimizin elindedir. Sizler olmadan biz hiçbir şey yapamayız. Bir yerde eğitim adına başarıdan söz ediliyorsa, bilin ki sizlerin göstermiş olduğu çaba sayesindedir. Bu noktada sizlere teşekkür etmek istiyorum. “dedi.

Öğretmenlik mesleğinin sadece maddi açıdan düşünülmemesi gerektiğinin altını çizen Ekinci,  “Öğretmenliğin ne olduğunu çok iyi bilen birisiyim. Öğretmenliği sadece bir meslek olarak görmüyoruz.  Vicdani boyutu da olan bir meslektir. Gün içerisinde yapabildiklerimizi ve yapamadıklarımızın muhakemesini yapmamız gerekiyor. Biz çocuklarımızın eğitimi için her yerde ve her ortamda eğitimi anlatma gayreti içerisindeyiz.” dedi.


Toplantı da öğretmenlerin yaşamış oldukları sıkıntıları da dile getiren Ekinci, konuşmaları sonrasında öğretmenlerden gelen soruları yanıtladı.  Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Öğretmen buluşmalarının bundan sonra da devam edeceğini belirtti.

Toplantı sonrasında ilçede bulunan Mustafa Necati Ortaokulu ve Altunhisar 75. Yıl Lisesi Pansiyonunu gezerek okul ve pansiyon hakkında bilgi aldı.












 






Editör: TE Bilişim