Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Şehit Ömer Halisdemir'in annesinin cenazesine katıldıktan sonra Altunhisar ilçesinde Ak parti eski Altunhisar İl genel meclis üyesi Neşet  Doygun’un oğlu  Kahraman Doygun tarafından hizmete sokulan Özel Güven Bakım Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Altunhisar ilçesinde Özel Güven Bakım Merkezinin açılışına Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti Niğde Milletvekilleri Alparslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen, Altunhisar ilçe Kaymakamı Ercan Kayabaşı, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Altunhisar İlçe Belediye Başkanı Erdal Sarı, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ;  “ Niğde ve genelinde bir ilk. Niğde ve ilçeleri için çok önemli bir hizmettir. Özel Güven Bakım Merkezini hizmete sokanlardan, yapanlardan Allah razı olsun. Burayı yapanlara hayırlı olsun” dedi.

Özel Güven Bakım Merkezi işletme müdürü Candan Erol; “ şuanda merkezimizde zihinsel ve bedensel, ruhsal 102 engelliye 60 personelle hizmet vermekteyiz. Kapasitemiz tamamen dolu olduğu için yeni bir bina yapmak için çalışmalarımız başladı. 300 engelle yeni binamız açıldığında çalışan personel sayımızda üç katına çıkacaktır. Buda Altunhisar ve Altunhisar halkı için büyük bir yatırım olacaktır. Ayrıca TSE tarafından verilen kalite yönetim sistemi belgesini de almaya hak kazandık. Neşet Doygun’un buraya devralmasıyla birlikte bakım merkezimiz altın çağının yaşamaktadır. Altunhisar ilçesinde olduğu gibi Niğde’de tek özel bakım merkezidir” Dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra Rehabilitasyon merkezinde tedavi gören hastalar tarafından Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin’e hastalar tarafından yöresel el emeği göz nuru yöresel el sanatları hediye edildi.



 
 
Editör: TE Bilişim