Altunhisar ilçesinde ilkler yaşanmaya devam ediyor... Niğde'de ilk defa bir sahur programı Altunhisar İlçesinde yapıldı.



 Ramazan ayının girmesiyle iftar ziyafetleri, iftar davetleri daha da artar. Hayırsevelerler, Belediyeler, Sivil Toplum Kuruluşları iftar programları düzenleyerek kardeşliğin, birliğin beraberliğin artmasına katkıda bulunurlar… Ancak bu defa farklı bir birlik beraberlik buluşması yapıldı...



Altunhisar Kaymakamlığınca Altunhisar Sahurda Buluşuyor adlı Sahur Programı düzenlendi. Sahur Programı Altunhisar Öğretmenevi ve ASO Bahçesinde 24:00 da başladı. Programa İlçe Kaymakamı Mehmet Yaşar YEŞİLTAŞ, Belediye Başkanı Erdal SARI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet SAYAR yanısıra ilçedeki kurumlarda görev yapan memurlar ve halktan 200 ‘ü aşkın kişi katıldı.



Program bir ilk niteliği taşıması nedeniyle önem taşıyor.P rogramda, Kuran-I Kerim okunmasıyla başladı. Açılış Konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı Mehmet YAŞAR Yeşiltaş, Ramazan ayında birliğin ve beraberliğin önemine vurgu yaparak ilk defa yapılan bir sahur programına ilginin ve katılımın bu denli yoğun olmasından duyduğu menmuniyeti dile getirdi.



Programda Gönüllü imamlarından oluşan NEVA İlahi Grubu tarafından İlahiler söylendi. İlçe Ziraat Bankası personeli Fatih Yıldırmaz tarafından Ney dinletisi yapıldı.  Programa katılan Misafirlere çeşitli ikramlar yapıldıktan sonra sahur vakti kahvaltı ikramı yapıldı.Program Altunhisar eski İlçe müftüsü Kadir DEMİRLENK tarafından yapılan dua ile son buldu.



http://www.borhaber.net/altunhisar/nigde-de-ilk-altunhisar-kaymakamligi-yapti-h17183.html

Posted by Bor Haber on 27 Haziran 2015 Cumartesi
Editör: TE Bilişim