Altunhisar ilçesinde  TOKİ ve Altunhisar Belediyesi işbirliği tarafından yapılan Toki konutlarının kura çekimi gerçekleştirildi. 

Altunhisar  Belediye Düğün salonunda Toki konutları kura çekimine Altunhisar Kaymakamı Mehmet Yaşar Yeşiltaş, Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir ile konut için başvuru yapan vatandaşlar katıldı. 

2+1 al gelir grubu konutlarının hak sahiplerine Noter huzurunda teslimi için  kura çekim töreninde bir konuşma yapan Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, yaptığı kısa teşekkür konuşmasında "Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Toplu Konut İdaresi Başkanlığına, Millet Vekillerimize, Niğde Valimize ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum" dedi ve konutların teslimi ile ilgili çeşitli bilgiler verdi.


Ak Parti İl Başkanı  Emrah Özdemir' de bir konuşma yaptığı konuşmasında Altunhisar' ın son on yılda şehir havasına büründüğünü, Altunhisar'ın gerçekten çok şanslı olduğunu ve tabi böyle bir belediye başkanı olduğu için çok şanslı olduğunu belirterek konutların kura çekecek hak sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını diledi.


İlçe kaymakamı  Mehmet Yaşar YEŞİLTAŞ' Altunhisar'da kısa sürede çok şeyin değiştiğini Toplu Konut konusunda büyük ilerleme kaydedildiğini, yakın zamanda yoksul grubu konutlarında tamamlanacağını belirtti ve konutların hayırlı olmasını temenni etti.

Yapılan duaların ardından ilk kurayı Altunhisar Kaymakamı Mehmet Yaşar Yeşiltaş çekti çekilen kurada zemin kat çıkması gülüşmemeler neden oldu. Daha önceki yıllarda konut çekilişlerinde çektiği kuranın hep Zemin kat çıkması nedeni ile Belediye Başkanı Erdal Sarı kura çekmek istemedi. Kuraların Noter huzurunda çekilmesinin ardından vatandaşlar evlerini görmek için İstiklal Mahellesindeki Toki konutlarına gittiler. 


ALTUNHİSAR TOKİ KONUTLARI KURA SONUCUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim