Altunhisar ilçe Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nce yapılan çalışmalar takdir topluyor. Vatandaşların ihtiyaç duyduğu hizmetler çerçevesinde çalışmalar artarak devam ederken, İlçe Kaymakamı Ercan Kayabaşı, "kırsal alanlarda çok ciddi yatırımlar yapılmaktadır. Aktarılan kaynaklar en verimli, en acil ve ihtiyaç duyulan bölgelerden başlanılmak üzere çalışmalarımız sürüyor" dedi

Altunhisar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği önemli çalışmalara imza atarak, köylerin alt yapı, yol, içme suyu sosyal alan ve ihtiyaç duyduğu sorunları bir bir çözüyor.

Altunhisar İlçe Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği kanalıyla yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafından taktirle karşılanırken, ilçeye bağlı köylerin güzelleştirilmesi, daha temiz, düzenli ve daha yaşanılabilir hale getirilmesi için çalışmalar sürüyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren İlçe Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Çalışmalar kapsamında ilçemize bağlı 6 Köyümüzün kamuya açık alanları olan sokak, cami, park, bahçe ve Mezarlıklarında genel çevre temizliği ve bakımı gerçekleştirilerek köylerimizde yaşayan vatandaşlarımıza daha temiz ve yaşanabilir ortamlar oluşturulmaktadır. Köylere Hizmet Götürme Birliği'nce köylere güzelleştirmeye çalıştıklarını ve bu doğrultuda çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Öncelikle köylerden gelen talepleri değerlendirip bütçelerinin elverdiği ölçüde köyleri daha iyi yaşanabilir hale getirmek istediklerini  söyleyen Kaymakam Kayabaşı, Vatandaşların ihtiyaç duyduğu hizmetler çerçevesinde çalışmalarımız devam ediyor. Kırsal alanlarda çok ciddi yatırımlar yapılmaktadır. Bu sayede köylerimize de önemli hizmetler yapılıyor. Proje dahilinde yürütülen çalışmalarla birlikte köylerimizdeki yaşam kalitesinin daha da arttırılması hedefleniyor" dedi.

Köylere Hizmet Götürme Birliği kanalıyla yapılan çalışmalarla birçok sorunun çözüldüğünü ve çalışmaların devam ettiğini söyleyen Kayabaşı, Bir çok köyün köy içi yollarının parke taş ihalesi yapılırken, bazı köylere köy konakları yapıldı, bazı köylere istinat duvarları örüldü. İçme suyundan sosyal alanlara, ekmek fırınından çevre düzenlemesine kadar önemli hizmetler vatandaşın hizmetine sunulacak.
 
Editör: TE Bilişim