Türkiye Wushu Federasyonunun 2014 yılı Faaliyet programında yer alan Budokaıdo ( Kyokushın ) Alt minik-Minik-Yıldız-Ümit-Genç-Büyük-Veteran (Bay-Bayan ) Türkiye Şampiyonası 23-26 Haziran 2014 tarihlerinde Ordu ilinde yapıldı.

 

Wushu Niğde İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Ali ÖZKAN turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada; “Türkiye geneli toplamda 502 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Şampiyonaya Niğde İlimizi temsilen 14 sporcuyla katıldık. Halen Altunhisar Halk Eğitim Merkezi Bünyesinde devam etmekte olan Wushu kurslarından turnuvaya katılan kursiyerlerimiz 2 altın madalya ve 1 gümüş madalya kazandılar. Kursiyerlerimizden Safiye DURUKAN Alt Minik Bayanlar 25 kg da ve Hafize DURUKAN Ümit Bayanlar 40 kg da Türkiye Şampiyonu yine Kevser Nur PALA Ümit Bayanlar 40 kg da Türkiye ikincisi olma başarısını göstermişlerdir. Sporcularımızı ve ailelerini tebrik ediyorum. Wushu Kurslarının açılmasında bizi destekleyen Altunhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet ALTUNOK’A , Müdür Yardımcısı Yaşar TAMER’e Wushu Federasyonu ve sporcularım adına teşekkür ederim.”dedi.

 

 

Wushu Niğde İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Ali ÖZKAN açıklamasının devamında; Sporcuları Antrenman salonunda ziyaret eden Altunhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet ALTUNOK ve Müdür Yardımcısı Yaşar TAMER antrenör ve sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Bu başarıların kazanılmasında maddi manevi desteklerini esirgemeyen Altunhisar Kaymakamımız Mehmet Yaşar YEŞİLTAŞ’A Belediye Başkanımız Erdal SARI’YA ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsrafil ERBAY’A teşekkürlerimizi sunarız”dedi.

 

Editör: TE Bilişim