31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Altunhisar Belediye Başkanlığına seçilen Vedat Kirazcı’dan seçim sonu yaptığı zam ile işçilerin yüzünü güldürdü.
Vedat Kirazcı ve Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca arasında yapılan ek protokolle işçilerin yevmiye ve diğer sosyal halklarında önemli derecede iyileştirme yapıldı.

Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, burada yaptığı konuşmada, Gerek maaş zammı gerekse de sosyal haklar açısından çok güzel bir sonuç elde ettik. Başkanımız ikramiyelerimizi ve sosyal haklarımızı büyük bir özveriyle bizlere sağlamıştır. Ben bir kez daha başkanıma, toplu iş sözleşmesinde emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Böyle idarecilerin başımızdan eksik olmamasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum" diye konuştu.

Altunhisar Belediye Başkanı Vedat Kirazcı; "Biz çalışanlarımızı bütün samimiyetimle söylüyorum, kardeşimiz olarak görürüz. Onların emeğinin alın terinin karşılanması için elimizden gelen gayreti gösteririz. İşçilerin maaşı, ikramiyesi ve sosyal haklarında ciddi bir artış sağladık. Belediye imkanları arttıkça da çalışanlara daha iyi imkanlar sağlayacaklarını, daima işçi ve emekçilerin hak ettiklerini almaları gerektiğini ve bu konuda her zaman elinden geleni yapacağını söyleyerek Başkan Karaca ve işçilere teşekkür etti.
 
Editör: TE Bilişim